Kocaeli SHYO Öğrenciler Birliği ile haftasonu seminerleri

21 Aralık 2010
2 min read

Örnek bir organize olma davranışı göstererek geleceklerini inşa etmede çok olgun ve engin bir başarı gösteren Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu Öğrencileri, kurmuş oldukları birlik ile havacılık sektörünün her alanında kendilerini gösteriyorlar.

Havacılık ile ilgili her yerde bir temsilcisi ile karşılaşabileceğiniz bu sıradışı öğrenci topluluğu, haftasonlarını eğlenmeye değil öğrenmeye ayırıyor. Nitekim geçtiğimiz yıl bir öğrenci birliği kurdular; -beni de onur üyeleri seçtiler, umarım hakedecek bir şeyler yapmışızdır- ve akabinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek mesleki anlamda oldukça büyük kazanımlar elde ettiler. Türkiye’nin her yerinde her an karşılaşabileceğiniz bu arkadaşlarla havacılıkla ilgili herhangi bir etkinlikte de birden karşılaşabiliyorsunuz ve hatta şaşırabiliyorsunuz da.

Bu yüzden mevcutlarını merak ediyordum; tahminimden fazlaymışlar ve sadece bir kaç kişinin de ürünü değilmiş; bu genç, hevesli ve başarılı arkadaşlar onlar, yirmiler, otuzlarla ifade ediliyorlarmış.

Bu yıl da bu sevgili arkadaşlar sektörde bilgi ve/veya tecrübe gerektiren bir konumda olan kişilerden haftasonlarında ders/seminer almak için harekete geçmişler. UTED’in sınıflarını ayarlamışlar. Kocaeli’nden araç kiralayarak İstanbul’a, UTED’in Bakırköy’deki dernek merkezine geliyorlar. Herkes için tek tek sertifika bastırıp imzalatıyorlar da.

Geçtiğimiz hafta da ben ve Tuğba Kaya bu güzel etkinlikte tahtada duran taraftık.

“Havacılık Alanında Kalite Uygulamaları” başlığı altında yönetim, kalite, havacılık mevzuatları gibi konularda bilgiler verdik. Kalan vakitte de kariyer planlama, kariyer gelişimi ve kariyer süreçleri hakkında bilgiler paylaştık.

Bu etkinliği organize ederek bizlere bu mutluluğu yaşatan, üstelik verdikleri bir plaket ile de bizleri onurlandıran; daha da önemlisi bilgiye olan açlıkları, kendilerine olan güvenleri ve girişimci ruhları ile bizleri gururlandıran bu sevgili arkadaşlara en içten teşekkürlerimi sunuyor, hayatta daima başarılı ve erdemli insanlar olmalarını temenni ediyorum.

Comments

Doğu EŞREFOĞLU

Gerçekten inanılmazları başarıyorlar.

^^İstikbal göklerdedir Gökler ise Kocaeli SHYO’da..!^^

fikret eraslan

özveriniz için çok ama çok teşekkür ederizzz…..ko shyo öğrenci birliği fikret eraslan…

emrah bozkuş

tecrübe ve bilgilerinizi bizimle paylaştığınız,zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Neriman DİNÇER

Hepinizi kutluyorum arkadaşlar, bir çok yaşıtınız gezip eğlenirken siz okuduğunuz bölümün sorumluluğunun bilincinde olarak kişisel gelişiminizi en üst seviyelere çıkarmak için çalışıyorsunuz,eminim ki meslek hayatınıza başladığınızda mesleki bilgilerinizdeki parlaklık hemen fark edilecektir.Hocalarınıza da özverilerinden dolayı çok teşekkür ederim, bu sektör onların ve sizlerin varlığıyla hep yükselecektir.

cemal gürsel

bizleri bu şekilde ifade ettiğiiniz için öncelikle çok teşekür ederiz ayrıca bizim kırmayıp sizde haftasonunuzu biizm için ayırdığınız için teşekür ederim

D.Alp Tunalıoğlu

İlginiz ve özveriniz için çok teşekkürler Tevfik Bey.

mustafa

zamanınızı bizlere ayırdığınız için çok teşekkür ederiz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir