İftira günah değil mi yahu?

24 Mart 2009
2 min read

Ne zamandır siyasi yazmayım diyordum… ama zorla yazdırıyorlar…

Zorla yazdırılır mı demeyin; aynen öyle. Vallahi zorla yazdırıyorlar. Öyle bir çelişki, öyle bir tutarsızlık ki bu yaptıkları, yazmadan duramazsınız. İnanan, kanan zavallı halka yazık! Onlara laf söyletmemek için vallahi… Sırf onlara kör, balık hafızalı, koyun demesinler diye. Yoksa neden yazayım? Kendim için yazıyorsam namerdim!

Bundan altı yıl önce, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen hakkında Sabah Gazetesi tarafından bir haber kaleme alınmış. Haberde iddia edilene göre Büyükerşen belediye kaynaklarını damadının ve kızının sahibi ya da ortağı olduğu şirketlere peşkeş çekiyormuş. Şirketin ismi de belirtiliyor: Güçlü İnşaat.

Söz konusu haber hakkında Yılmaz Büyükerşen, ne damadının, ne kızının ilgili şirketle ilişkisi olmadığını beyan etmiş, hatta belgeleriyle ispatlamış ve hatta bunun üzerine Sabah gazetesinde bir tekzip metni de yayınlanmıştır.

Şu işe bakın ki geçtiğimiz günlerde Sabah gazetesi altı yıl önce tekzip edilen aynı haberi, biraz daha yalan yanlış bilgiler ekleyerek tekrar yayınlamış. Üstelik Sabah gazetesi tüm Eskişehir’de bedava dağıtılmış!

Kim aldı bu kadar gazeteyi, kim dağıttı? Yahu hani siz müslümandınız? Hani iftira islamda çok büyük günahtı? Göz göre göre, bile bile iftira atıp, bir de bu iftiranın herkese ulaşması için organize günah şebekesi çalıştırmışsınız…

Buyur şimdi!

Hani ülkede korkacağınız bir merci kalmadı artık ama, Allah’tan da mı korkmuyorsunuz?

İşte görün…

“Müslümanım” demekle müslüman olunmuyor.

Comments

ozgur

Çok guzel yazı Tevfik.
Bu adamlarda zaten biraz Allah korkusu olsaydı ülke emperyalistlere satmazlardı. Özelleştirme manyağı bir adam doymuyor Eskişehir’deki rantı da eline geçirmek istiyor. Çok merak ediyorum acaba herhangi bir AKP belediyesi Eskişehir kadar modernleşebilmiş midir? Bir başbakanın elinde bir gazetesi televizyonunun olması o kadar utanç verici ki boyle haberler yapması o utancın yanında ezik kalıyor. İki alıntı herşeye yeter herhalde.

Geldikleri gibi giderler.
Atatürk
Din sömürüsü yapan her parti kaybecedektir.
Uğur Mumcu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir