Yoğun Günler

02 Mayıs 2008
3 min read

İnanılmaz yoğun bir haftayı ancak atlatabildim. Bu dönemde ihmal ettiğim kişi ve nesneler beni affetin. Ancak hem derginin yeni sayısının çıkış sancısı, hem yeni aldığımız simülatörün test ve kurulumu, hem bunu kurmaya gelen Kanadalı arkadaşa göz kulak olma işlemi, hem apron kartı işlemleri, hem yeni ev arama ve daha da önemlisi “bulma” ve “kontrat imzalama” işlemleri -ki bu da haftaya taşınmak gibi bir derde sahip olacağım anlamına geliyor-, hem yurtdışı seyahatine gidiyor olmam -ve onun da üç günde üç şehri kapsayacak kadar yoğun olması- gibi meseleler üst üste geldi. Daha da unuttuğum varsa, bu yoğunlukta unutulması hoş görülmeli diye düşünüyorum.

Son zamanlarda yaşanan gelişmelerden bir kısmını buraya aktarıyorum:

Aviation Türk Nisan Sayısı

Haberini buraya bile ancak girdiğim dergimiz “bomba” gibi patladı diyelim. Özellikle kapağa hazırladığım “Havayolculuk oyunu hüsranla bitiyor” alt başlıklı verdiğimiz “Havacılık Sadece Ticaret midir?” konusu büyük ilgi gördü. Bugünde dek, Türkiye’de özel havayolu firmalarının başından geçen serüvenleri ve bu hızlı serüvenlerin sonlanmaması için yer verdiğimiz öneriler, ilgili konuyu “ilginç” kılmaya da yetti. İnternetten de satışımız başladı bu arada. Dergimizi SELSUS KİTAPAMBARI.COM ILKNOKTA.COM mağazalarından satın alabilirsiniz.

TALPA dergisi

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği yeni bir dergi çıkarıyor. İsmi de “Kokpitten Bakış”. TALPA Başkanı Ali Ziya Yılmaz’ın yeniliklere gebe döneminin ilk meyvelerinden. Konuyla ilgilenen Savaş Kaptan da enerjik ve yenilikçi bir yönetim kurulu üyesi. Danışma kurulunda da yer aldığım dergiye çocuklara yönelik bir köşe hazırlıyorum.

Taşınma derdi

Evimin olduğu Beşiktaş ile işyerimin bulunduğu Bahçelievler arasında gerçekleştirdiğim günlük seyahat bir Eskişehir seyahatinin yarısına bedeldi. Yani toplamda 2,5 saatimi alıyordu. Buna bir nihayet vermek ve işlerimi daha yakından takip edebilmek amacıyla işyerimin çok yakınında bir ev buldum. Allah izin verirse önümüzdeki hafta taşınıyorum. Elveda Beşiktaş…

FNPT II AL100 MCC

Şirketimize aldığımız yeni simülatörün kurulumunu tamamladık. Söz konusu simülatörün operatörü olarak atandım.Simülatörün eğitimini almak için de yarın Fransa’ya geçiyorum. 3 günlük bir seyahat sonunda sertifikamı elime alıp döneceğim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir